2
Porsjoner
Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med rotmos og pannestekte aspargesbønner
Slik gjør du
Stek fisken etter anvisningen på pakken.
- Legg rotgrønnsakene i en kasserolle med vann, sørg for at de er dekket med vann. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 min. Hell av vannet og bland med en stavmikser eller i en foodprosessor.
- Tilsett 50 g smør og 1 dl melk eller fløte, smak til med salt og pepper.
Stek grønne bønner og sjalottløk i litt smør i ca. 5 minutter til de er gjennomvarme.
Dryss litt ristede pinjekjerner over ved servering.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
50
gr
smør
1
pakke
Kapteinens Fylte Fisk med kremet ostesaus og kalkunskinke
200
gr
Våre utvalgte aspargesbønner
15
gr
smør
1
dl
melk
2
ss
ristede pinjekjerner
Salt og pepper
1
sjalottløk, finhakket