Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med rotmos og pannestekte aspargesbønner

Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med rotmos og pannestekte aspargesbønner

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisningen på pakken.

  2. Legg rotgrønnsakene i en kasserolle med vann, sørg for at de er dekket med vann. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 min. Hell av vannet og bland med en stavmikser eller i en foodprosessor.
  3. Tilsett 50 g smør og 1 dl melk eller fløte, smak til med salt og pepper.
  4. Stek grønne bønner og sjalottløk i litt smør i ca. 5 minutter til de er gjennomvarme.

  5. Dryss litt ristede pinjekjerner over ved servering.

Ingredienser

Ingrediensliste

1 
pose
 
50 
gr
 
smør
1 
pakke
 
Kapteinens Fylte Fisk med kremet ostesaus og kalkunskinke
200 
gr
 
Våre utvalgte aspargesbønner
15 
gr
 
smør
1 
dl
 
melk
2 
ss
 
ristede pinjekjerner
Salt og pepper
1 
sjalottløk, finhakket

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt