Kapteinens
Fylte med kremet ostesauce & Kalkunskinke.
KNASENDE SPRØ FISK fylt
med en fristende og smakfull saus. Kapteinens® Fylte gjør det enkelt
å kose seg - også til hverdags.
TIPS!
Server med en frisk, sprø og
fargerik salat, ertepuré og pannestekte småpoteter.
For fremgangsmåte og inspirasjon, se findus.no.
Håper det smaker!
Slik tilbereder du
TILBEREDNING FRA FRYST
VARMLUFTSOVN 200 °C i ca. 20 min
(STEKEOVN 225 °C i ca. 25 min)
1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir.
3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
MÅ VARMEBEHANDLES
Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
I fryser (-18°C eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Skal ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
Alaskapollock* (FISK) 41% (*Theragra chalcogramma*), mel (HVETE-, mais-), vann, kalkunskinke (kalkun, vann, potetstivelse, salt) 7,2%, rapsolje, cheddarost (MELK) 3,6%, MELK, stivelse (HVETE-, mais-, potet-), HVETEGLUTEN, smør (MELK), salt, ostepulver (MELK), gjær, myseprotein (MELK), druesukker, fløte (MELK), sitronsaft fra konsentrat, krydder (hvit pepper, kajennepepper). .
Formet av sammensatte stykker av fiskefileter. Produktet inneholder 20% saus.
*Fisket i nordøst- eller nordvest-Stillehavet.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Næringsinnehold
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
kapteinens fylte22.10.2024veldig hyggelig og velsmakendeJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.