Enkel og god snacking eller tapas!
Våre spøre Fish & Crisp-nuggets er perfekt snacking eller til tapas. Server med forskjellige dipper, som du enkelt kan lage selv.
Rømmedressing og chilimajones er perfekt tilbehør til fiskenuggets. De er også og raske å lage!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225 grader. Fordel Nuggets utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 12 min. i varmluftsovn eller ca. 14 min. med over- og undervarme.
En enkel rømmdressing lager du ved å blande inn finhakket hvitløk i rømme. Smak til med salt og pepper, og noen dråper sitronsaft. Ha gjerne i urter også, f.eks. gressløk, oregano, timian eller persille.
Rør sammen majones og sriracha til en chilimajones. Smak deg frem med mengden sriracha.
Server nuggets med rømmedressing, chilimajones og salsa, og nyt!
Tip!
Server gjerne med grønnsaksstaver; f.eks. gulrot, agurk og stangselleri. Eller vil du ha noe enda sprøere og diggere - server med Sprøbakte grønnsaksfries!
En annen dressing som passer perfekt til er barbeque-majo! Bland sammen like deler majones og barbeque-saus, like godt som det er enkelt.
Server gjerne også med guacamole!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
KjempebraNammenam, Jeg og min gode venn Mia Sofie Mortensen fra Frogner liker disse godt:)Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Taco23.04.2024Perfekt til fisketaco, med chilimajoJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.