Fish & Crisp med stekt grønnkålblanding

fish and crisp med stekt grønnkålblanding
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Vi synes det skal være lett å variere fiskemiddagene! Her er har du en enkel, men supergod fiskemiddag. Sprø fisk og en sunn og god blanding med grønnkål, spisskål og chili. Håper det frister!

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i 18-20 minutter. Vend gjerne fisken en gang i løpet av steketiden. 

  2. Finkutt spisskål og grønnkål (dersom den ikke er ferdig kuttet). 

  3. Stek spisskål, grønnkål og chili i litt olje i en stekepanne. Riv over litt sitronskall og smak til med salt og pepper. 

  4. Legg opp stekt grønnkålblanding på en tallerken og topp med fisken. Server med en sitronbåt. Håper det smaker!

Tip!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Fish & Crisp
1 
pose
 
grønnkål
1/2 spisskål eller 1/4 hodekål
2 
ss
 
chili, hakket
1 
ss
 
rapsolje
1 
stk
 
sitron
salt og pepper

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt