Sprø fisk med en asiatisk touch
Fish & Crisp er herlig sprø fisk, som selvfølgelig passer perfekt til chips og ertepure! Men hva med å prøve en helt ny vri, med kokosris, marinert agurk og soyadressing? Farlig godt!
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i 18-20 minutter. Vend gjerne fisken en gang i løpet av steketiden.
Kok risen etter anvinsning på pakken. Vend kokos inn i den ferdigkokte risen.
Del agurken på langs og fjern kjernen med en skje. Kutt agurken i skiver og bland med sweet chilisaus.
Bland sammen crème fraîche og soyasaus.
Finkutt løken og stek i litt olje i en stekepanne. Når løken har blitt gyllen har du i aspargesbønnene og steker videre i noen minutter. Ha på litt salt og pepper.
Legg opp kokosris på en tallerken, og topp med sprø fisk og aspargesbønner. Server med soyadressing og marinert agurk. Håper det smaker!
Tip!
I stedet for vanlig ris kan du lage blomkålris! Riv blomkål på et rivjern, og stek raskt i en stekepanne. Sunt og godt!