5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Findus Fish & Crisp er perfekt til fredagskosen, enten du lager den på klassisk britisk vis eller om du foretrekker å lage din egen versjon! De sprø fiskefiletene får i denne oppskriften følge av en crunchy ketchup du lett blander sammen selv.
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fisken i ovnen i ca. 18-20 minutter på et stekebrett med bakepapir.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Bland sammen ingrediensene til sausen.
Kok opp vann til aspargesbønnene. Når vannet koker har du i bønnene, og la de koke kun et par minutter.
Server fisken med ris, aspargesbønner og den crunchy ketchupen. Håper det smaker!
Tip!
- Server fisken med nykokt jasminris, crunchy ketchup og gjerne med Findus utvalgte aspargesbønner til.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Fish & Crisp
1
pakke
Våre utvalgte aspargesbønner
4
porsjoner
ris
- Crunchy ketchup:
2
ss
peanøttsmør
1
dl
ketchup
1
ss
lime- eller sitronsaft
2
ss
soya