Fish & Crisp med crunchy ketchup og jasminris

Lite beger med crunchy ketsjup er godt enkelt tilbehør til Fish 'n  Crisp og ris, som du ser i bakgrunnen
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

 Findus Fish & Crisp er perfekt til fredagskosen, enten du lager den på klassisk britisk vis eller om du foretrekker å lage din egen versjon! De sprø fiskefiletene får i denne oppskriften følge av en crunchy ketchup du lett blander sammen selv.

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fisken i ovnen i ca. 18-20 minutter på et stekebrett med bakepapir.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken. 

  3. Bland sammen ingrediensene til sausen.

  4. Kok opp vann til aspargesbønnene. Når vannet koker har du i bønnene, og la de koke kun et par minutter. 

  5. Server fisken med ris, aspargesbønner og den crunchy ketchupen. Håper det smaker!

Tip!

  • Server fisken med nykokt jasminris, crunchy ketchup og gjerne med Findus utvalgte aspargesbønner til.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Fish & Crisp
1 
pakke
 
Våre utvalgte aspargesbønner
4 
porsjoner
 
ris
- Crunchy ketchup:
2 
ss
 
peanøttsmør
1 
dl
 
ketchup
1 
ss
 
lime- eller sitronsaft
2 
ss
 
soya

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt