
Slik tilbereder du
MIKRO - 750/800W - 6-7 min
- Skjær et snitt i plastfolien og varm retten i 3 minutter.
- Åpne plastfolien delvis og rør forsiktig i retten.
- Dekk til med plastfolien igjen og varm videre i 3 minutter.
- La retten stå noen minutter etter oppvarming. Fjern plastfolien helt og rør om før servering.
Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
Ingredienser
Kokte nudler 30 %: Vann DURUMHVETEMEL, EGGEPULVER, solsikkeolje, salt, gurkemeie. Saus 23 %: Vann,
SOYASAUS (vann, SOYABØNNER, HVETE, salt, eddik, alkohol, sukker), vegetabilsk olje (ris, SESAM), sukker, stivelse (ris, mais), ingefær,
hvitløk, eddik (BYGG), chiliflak, salt. Stekt kyllingbryst 12 %: Kyllingbryst, salt, tapiokastivelse, druesukker. Grønnsaker i varierende
blandingsforhold 35 %: Brokkoli, gulrot, SOYABØNNER, svart sopp (Auricularia polytricha). I retten inngår 11,6 % stekt kyllingbryst.
En porsjon inneholder 122g grønnsaker.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.