Nyhet! Frozen Take Away - Chicken Teriyaki

Travel dag, og på jakt etter en god og balansert hverdagslunsj? Prøv våre takeaway-bowls – de har det du trenger. Smaksrike, velbalanserte måltider med proteiner og grønnsaker, rett fra fryseren til spiseklar etter bare 6 minutter i mikroovnen. Varm opp din favoritt-bowl med smakfulle sprø grønnsaker og nudler, toppet med kylling og teriyakisaus. Få energi fra maten, og kjenn på gleden over å ikke spise kjip mat.

Slik tilbereder du

MIKRO - 750/800W - 6-7 min

  1. Skjær et snitt i plastfolien og varm retten i 3 minutter. 
  2. Åpne plastfolien delvis og rør forsiktig i retten. 
  3. Dekk til med plastfolien igjen og varm videre i 3 minutter. 
  4. La retten stå noen minutter etter oppvarming. Fjern plastfolien helt og rør om før servering.  

Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

 

Slik skal produktet lagres

I dypfryser (-18 °C eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.

Ingredienser

Kokte nudler 30 %: Vann DURUMHVETEMEL, EGGEPULVER, solsikkeolje, salt, gurkemeie. Saus 23 %: Vann,
SOYASAUS (vann, SOYABØNNER, HVETE, salt, eddik, alkohol, sukker), vegetabilsk olje (ris, SESAM), sukker, stivelse (ris, mais), ingefær,
hvitløk, eddik (BYGG), chiliflak, salt. Stekt kyllingbryst 12 %: Kyllingbryst, salt, tapiokastivelse, druesukker. Grønnsaker i varierende
blandingsforhold 35 %: Brokkoli, gulrot, SOYABØNNER, svart sopp (Auricularia polytricha). I retten inngår 11,6 % stekt kyllingbryst.

En porsjon inneholder 122g grønnsaker.


Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Næringsinnehold

Næringsverdi per 100g
Næringsverdi per porsjon
Energi (kJ)
 
526
 
kJ
1841
 
kJ
Energi (kcal)
 
125
 
kcal
438
 
kcal
Fett
 
3,1
 
g
11
 
g
Karbohydrat
 
15
 
g
53
 
g
hvorav
 
sukkerarter
3,0
 
g
11
 
g
Fiber
 
1,6
 
g
5,6
 
g
Protein
 
8,1
 
g
28
 
g
Salt
 
0,90
 
g
3,2
 
g
mettet fett
0,51
 
g
1,8
 
g

Skriv en anmeldelse

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt