KJØP HER
I Findus kaller vi aspargesbønnene for «våre utvalgte» fordi de kommer fra lokale norske gårder vi samarbeider tett med – slik kan vi sikre best mulig kvalitet. Aspargesbønner (haricots vert) er lange, tynne, sprø og smakfulle – de er også kjent som «delikatessebønner» – ikke uten grunn. I tillegg til god smak er de også en god kilde til bl.a. kostfiber.
Bønnene fra Findus ferskfryses. Slik beholdes både smak og næring, og du kan spise sunne, gode norske aspargesbønner året rundt!
Aspargesbønner egner seg godt både som tilbehør til fisk og kjøtt, som forrett, i lune salater og til vegetarretter og i wok. Det er superenkelt og raskt å lage noe å spise; du kan tilberede bønnene rett fra fryseren, og det tar kun noen minutter. Se forslag til oppskrifter nederst.
Slik tilbereder du
Tilberedes fra dypfryst tilstand.
Fres bønnene i litt olje til ønsket utseende. Smak til med salt og eventuelt pepper.
De kan også kokes – det holder med et par minutter, så de ikke blir vassne og smaksløse.
Tips:
Ha i et fedd eller to med hvitløk og oppskåret sjampinjong når du steker aspargesbønnene, og du har tilbehør til middagen ferdig på et blunk.
Ingredienser
Aspargsbønner 100 %
Fra norske gårder.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Energi | 130kJ/30kcal |
Fett | 0.2 g |
hvorav mettet fett | 0.06 g |
Karbohydrater | 4 g |
hvorav sukkerarter | 1.5 g |
Kostfiber | 3.5 g* |
Protein |
1.5 g |
Salt | 0 g |