10 min
forberedelsestid
45 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik gjør du
- Sett på stekeovnen på 200°C og finn fram en ildfast form eller en liten langpanne
- Press sitronsaft over kyllingklubbene
- Ringle litt olivenolje over og krydre med salt og pepper. La det stå mens du forbereder resten
- Ha rotgrønnsakene og sukkerertene i en ildfast form og legg kyllingen oppå grønnsakene
- Del baconet i mindre biter og fordel det rundt kyllingklubbene. Sett pannen i nedre del av ovnen ved 200°C i ca 30 minutter
Tip!
Hvis du vil bruke kyllingfilet eller kyllinglår kan du beregne 1 filet/lår per person.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
8
stk
kyllingklubber
0.5
stk
sitron
(saften av)
2
ss
olivenolje
1/4
ts
pepper
1/4
ts
salt
140
gr
bacon
1
pose
sukkererter