Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med Cæsarsalat og pannestektesmåpoteter

Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med Cæsarsalat og pannestektesmåpoteter

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisningen på pakken.

  2. Strø over hakket dill og revet parmesan ved servering.

  3. Kok potetene i saltet vann, hell av vannet og stek potetene brune i litt smør.

  4. Skyll salaten og riv den i biter.

  5. Rør sammen dressingen med majones, fløte, presset hvitløksfedd, dijonsennep, sitronsaft, hakket dill og smak til med salt og pepper.

  6. Vend salaten i dressingen og riv over parmesanen og strø over granateplekjernene og server med fisken.

Tip!

  • Tips! Stekt bacon i terninger som ekstra topping passer utmerket til denne retten.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Kapteinens Fylte Fisk med kremet ostesaus og kalkunskinke
400 
gr
 
små poteter med skall
1/2 
granateple
Salatblanding som Hjertesalat, baby leaf, romano e.l.
30 
gr
 
smør
50 
gr
 
majones
0,5 
dl
 
fløte
60 
gr
 
parmesan
1 
fedd
 
hvitløk
1 
potte dill
1 
ts
 
dijonsennep
½  
ss
 
sitronsaft
Salt og pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt