2
Porsjoner
Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med Cæsarsalat og pannestektesmåpoteter
Slik gjør du
Stek fisken etter anvisningen på pakken.
Strø over hakket dill og revet parmesan ved servering.
Kok potetene i saltet vann, hell av vannet og stek potetene brune i litt smør.
Skyll salaten og riv den i biter.
Rør sammen dressingen med majones, fløte, presset hvitløksfedd, dijonsennep, sitronsaft, hakket dill og smak til med salt og pepper.
Vend salaten i dressingen og riv over parmesanen og strø over granateplekjernene og server med fisken.
Tip!
-
Tips! Stekt bacon i terninger som ekstra topping passer utmerket til denne retten.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Kapteinens Fylte Fisk med kremet ostesaus og kalkunskinke
400
gr
små poteter med skall
1/2
granateple
Salatblanding som Hjertesalat, baby leaf, romano e.l.
30
gr
smør
50
gr
majones
0,5
dl
fløte
60
gr
parmesan
1
fedd
hvitløk
1
potte dill
1
ts
dijonsennep
½
ss
sitronsaft
Salt og pepper