Pytt i panne original

PYTT I PANNE er en tradisjonsrik rett. Man brukte det man hadde tilgjengelig av kjøtt og poteter, skåret opp i fine biter. Poteter var alltid basis og resultatet ble alltid tomme tallerkener!

Vi har fulgt tradisjonen, og benytter selvsagt gode poteter som hovedingrediens. For at du skal finne din favoritt kan du velge mellom variantene våre med norsk storfekjøtt eller smårettbacon og Jarlsbergost.

Om du velger å spise pytten din med speilegg, tyttebær eller ketchup er opp til deg. Resultatet blir uansett et enkelt, realt måltid som du rett og slett blir god og mett av.

Slik tilbereder du

Retten blir best når den tilberedes i stekepanne.

I STEKEPANNE
1. Fres litt olje eller margarin i en stekepanne. 
2. Tilsett pytten og stek på middels varme i 5-7 minutter. Rør om av og til. 

I MIKRO
1. Legg den dypfryste pytten på en tallerken eller i en skål med lokk. 
2. Varm på full effekt i 6-7 minutter. Rør om etter halve tiden. 

Ingredienser

Friterte potetterninger 61 % (potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker), løk 20 %, karbonadekjøtt 15 %, (storfekjøtt, skummet melk, potet, rapsolje, løk, potetmel, salt og krydder), sukker, salt, oksebuljong (oksebuljong, salt, sukker, løk, løpstikke, rapsolje) og krydder.

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Energi 570kJ/140kcal
Fett 5.0 g
hvorav mettet fett 0.6 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 2.0 g
Fiber 2.5 g
Protein 5.0 g
Salt 1.0 g

Skriv en anmeldelse

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

Hva våre kunder mener

  • Wow alt for godt! Farlig godt!
    Dette er alt for godt... Jeg har kjøpt ca 15 pakker den siste månden og dette er ca det jeg lever på nå. Aaaalt for godt <3
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • En god søndag
    I dag, søndag, har jeg spist pytt i panne til frokost. Det ga meg en smakfull start på dagen! Tusen takk Findus! Ps. det kunne vært mere løk
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.