25 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Sprø fisk(F&C) med wok og klassisk risbolle
Slik gjør du
Serveres med kimchimajones og hakket koriander.
- Skjær rødkålen i tynne skiver, masser inn eddik, sukker og salt.
- Slå på ovnen og tilbered fisken som vist på pakken. Kok risen.
- Legg ris i bunnen. Legg wokgrønnsakene og rødkålen i forskjellige hauger på risen. Skjær fisken i mindre biter og legg på toppen.
- Bland ingrediensene til sausen.
Varm opp oljen på høy varme i wok eller stekepanne.
Stek grønnsakene i ca. 5–6 minutter. Reduser varmen, tilsett sausen og varm opp.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Fish & Crisp
4
porsjoner
kokt ris
100
gr
rødkål
1
ss
eddik
½
ss
sukker
0,25
ts
salt
3
ss
soya
1
ss
riseddik eller balsamicoeddik
1
ss
fiskesaus
1
ss
sukker
1
ts
sesamolje
1
ts
hakket rød chili, eller chiliflak
2
ss
olje
450
gr
Wok Classic grønnsaksblanding
1
potte koriander
4
ss
kimchi-majones eller annen kald saus