Sprø fisk(F&C) med wok og klassisk risbolle 

25 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Sprø fisk(F&C) med wok og klassisk risbolle 

Slik gjør du

  1. Serveres med kimchimajones og hakket koriander.

  2. Skjær rødkålen i tynne skiver, masser inn eddik, sukker og salt.
  3. Slå på ovnen og tilbered fisken som vist på pakken. Kok risen.
  4. Legg ris i bunnen. Legg wokgrønnsakene og rødkålen i forskjellige hauger på risen. Skjær fisken i mindre biter og legg på toppen.
  5. Bland ingrediensene til sausen.
    Varm opp oljen på høy varme i wok eller stekepanne. 
    Stek grønnsakene i ca. 5–6 minutter. Reduser varmen, tilsett sausen og varm opp.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Fish & Crisp
4 
porsjoner
 
kokt ris
100 
gr
 
rødkål
1 
ss
 
eddik
½  
ss
 
sukker
0,25 
ts
 
salt
3 
ss
 
soya
1 
ss
 
riseddik eller balsamicoeddik
1 
ss
 
fiskesaus
1 
ss
 
sukker
1 
ts
 
sesamolje
1 
ts
 
hakket rød chili, eller chiliflak
2 
ss
 
olje
450  
gr
 
Wok Classic grønnsaksblanding
1 
potte koriander
4 
ss
 
kimchi-majones eller annen kald saus

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt