Ingredienser
500
gr
tagliatelle pasta
100
gr
bacon
4
stk
egg
2
fedd
3
dl
lettrømme
1
ts
salt og pepper
1
dl
parmesanost
litt
finhakket basilikum
Slik gjør du
- Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
- Skjær torsken i strimler, bacon i tynne strimler og finhakk hvitløk.
- Stek baconstrimlene i tørr stekepanne til de er gylne og sprø.
- Ha torsk og hvitløk i stekepannen sammen med bacon, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt, ca. 3 minutter.
- Rør sammen egg, lettrømme og parmesan. Spar eventuelt litt parmesan til å drysse på retten når den er ferdig.
- Sil vannet av pastaen, la den stå i 1 minutt og bland sammen med torsk, bacon, hvitløk og egg- og rømmeblandingen.
Smak til med salt og nykvernet pepper.
Serveringstips
Server pastaen med revet parmesan og hakket basilikum eller gressløk drysset over.
Ønsker du mer grønnsaker i maten kan du for eksempel putte noen små buketter av brokkoli eller en porsjon erter i kjelen med pasta de siste par minuttene av koketiden.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften