Ingredienser
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 210 grader og sett den dypfryste fisken på rist midt i ovnen.
Stek i ca. 40 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.
Mens fisken står i ovnen koker du opp vann i en kjele til risen.
- Kok risen etter anvisning på pakken.
Kutt opp soltørket tomat og bland inn i den ferdigkokte risen sammen med basilikum. Smak til med salt og pepper, og evt. en dæsj god olivenolje.
Server ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og rissalat. Dryss gjerne over litt parmesan hvis du har. Håper det smaker!
Serveringstips
Bruk de urtene du har, f.eks persille, oregano eller timian. Har du ikke frosne eller ferske urter, kan du fint bruke tørkede.
Blir det rester av rissalaten igjen, passer den perfekt til å ha i fiskepinner og krydret ris dagen etter! (Ha da risen i helt mot slutten av koketiden)
Se her for mer inspirasjon og flere oppskrifter med våre ovnsbakte fisk med saus!
-
Gi V gi KV viDolig