Ingredienser
1/2
blomkål
2
stk
egg
1
liten pose blandet salat
1
sitronsaft
1
ss
olivenolje
Slik gjør du
Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.Kok hardkokte egg, og avkjøl i kaldt vann. Skrell eggene og del opp i båter
Skjær blomkål i skiver og stek i en stekepanne.
Ha grønn salat i en bolle og vend inn sitronsaft og olivenolje. Topp med stekt blomkål og egg.
Server salaten med nystekt fiskegrateng - håper det smaker!
Serveringstips
Denne salaten passer helt supert til alle våre fiskegratenger!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften