Fylt fisk med hollandaise servert med agurk- og fennikelsalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Agurk- og fennikelsalat er frisk og syrlig og passer derfor perfekt sammen med Hollandaisesaus!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

300 
gr
 
Småpoteter
Olivenolje
1 
stk
 
Agurk
1/2 
dl
 
Eplecidereddik
1 
stk
 
Fennikel
50 
gr
 
sukker
Salt
1 
dl
 
vann

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken: 
    Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  2. Dryss litt olivenolje og salt over småpotetene og stek de i ovnen.

  3. Agurk kuttes med ostehøvel i tynne skiver (gjerne på langs).

  4. Kutt fennikel i tynne skiver.

  5. Bland sammen en lake av eplecidereddik, sukker og vann.

  6. Bland agurken og fennikelen i laken.

  7. Server og nyt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften